Image from Google Jackets

Determinación cualitativa de anhidrido sulfuroso en chorizos parrilleros producidos en el Departamento Paclín- Provincia de Catamarca- Período 2023 /

By: Contributor(s): Material type: TextTextOriginal language: Spanish Publication details: Catamarca 2024Description: 23 p. gra. il. , 30 cm + cdSubject(s): Dissertation note: Trabajo de investigación para acceder al título de grado Licenciatura en Bromatología / Licenciado en Bromatología Facultad de Ciencias de la Salud / Universidad Nacional de Catamarca / 2024
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Barcode
Tesis Biblioteca Central AREA TESIS No ficción 641 S182 (Browse shelf(Opens below)) Available BCE-TES-000502

Trabajo de investigación para acceder al título de grado Licenciatura en Bromatología /
Licenciado en Bromatología Facultad de Ciencias de la Salud /
Universidad Nacional de Catamarca /

2024

There are no comments on this title.

to post a comment.