Image from Google Jackets

Desarrollo y aceptbilidad de panificados elaborados con el agregado de harina de algarroba (Prosopis alba ) producida en escuelas rurales de Catamarca Denis Aimé Olivera

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Publication details: Catamarca 2017Description: 64 p. 30 cm. CDSubject(s): Dissertation note: Trabajo de investigación para acceder al título de grado Licenciatura en Nutrición / Licenciado en Nutrición / Facultad de Ciencias de la Salud Universidad Nacional de Catamarca / 2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Barcode
Tesis Biblioteca Central AREA TESIS No ficción 612.39 O48 T000352 (Browse shelf(Opens below)) Available BCE-TES-000352

Trabajo de investigación para acceder al título de grado Licenciatura en Nutrición /

Licenciado en Nutrición /
Facultad de Ciencias de la Salud
Universidad Nacional de Catamarca /
2017

There are no comments on this title.

to post a comment.